Přímé obchodní zastoupení prémiových výrobců designového nábytku a interiérových doplňků

Máte kuchyňské studio, prodejnu s nábytkem? Hledáte spolehlivého dodavatele designového nábytku pro Váš projekt restaurace, klubu, kavárny, hotelu či bytů na pronájem?

Náš příběh s historií

Od roku 1993
zastupujeme na českém a slovenském trhu přední evropské výrobce nábytku a interiérových doplňků. Nejdříve jako divize nábytku pod hlavičkou firmy Technology Italian Services s.r.o. a od roku 1998 jako samostatná značka.
Od roku 1998
vybranou část sortimentu zastupovaných firem dovážíme a distribuujeme po celé ČR. Zásobujeme prodejny nábytku a interiérová a designová studia. Držíme stálé skladové zásoby pružně reagující na poptávky trhu.
Od roku 2003
nabízíme investorům a majitelům hotelů a restaurací širokou škálu židlí, stolů a nábytku určených pro zátěžové prostory.

Jsme tady pro vás

Dvacet let představujeme našim českým a slovenským klientům originální designový nábytek značek světového měřítka. Naši klienti jsou nároční profesionálové, kteří vyžadují jistotu dodávek v rezidenčním i HORECA sektoru. Kvalita pro nás znamená dohlížet na veškeré fáze obchodního procesu. Od nabídky a objednání přes výrobu, dopravu, montáž a neodmyslitelný servis. Stavíme naši práci na lidech a vztazích mezi nimi tak, abychom se mohli kdykoli ohlédnout a říct: „Udělali jsme kus poctivé práce“.

Proč Nautilus?

S námi snížíte náklady

Nabízíme nábytek značek, u kterých jsme výhradními zástupci pro Českou a Slovenskou republiku. Máme tak silnou vyjednávací pozici ...
Číst více

Záruka kvality a dodání

Jako výhradní zástupci s přímými vazbami na výrobu jsme schopni garantovat prvotřídní kvalitu a zaručit i nejkratší možné termíny ...
Číst více

20 let na trhu

Již po 20 let spolehlivě dodáváme nábytek našim partnerům v rezidenčním i HORECA sektoru. Našimi klienty jsou významná kuchyňská studia ...
Číst více